Om oss

Som Teslas grunnlegger, Elon Musk, er Tesla-eiere en spesielt lidenskapelig rase, og det er den lidenskapen som førte til opprettelsen av COzero. COzero ble til på grunn av et behov for tilbehør av høy kvalitet som passer til en Tesla. Ettertraktet eller kvalitetsmessig bra tilbehør eksisterte ikke, noe som førte til at COzero-grunnleggerne utviklet sitt eget utvalg av tilbehør av høy kvalitet.

Med kvalitetsmaterialer og faglig håndverk, vil hvert COzero Tesla-tilbehør passe sømløst inn i kjøretøyet ditt. Selv om din Tesla vil være unik med COzero Tesla-tilbehør, vil ingen gjette at det ikke er et fabrikktilbehør.

Norske kunder, vennligst besøk cozero.no for den beste opplevelsen.

Spørsmål? Kommentarer? Ikke nøl med å kontakte oss!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Alle andre selskaper, produkter eller navn som er referert til på dette nettstedet, brukes kun til identifikasjonsformål og kan være varemerker for deres respektive eiere. Det er heller ikke antydet eller underforstått at et produkt som er solgt av COzero International, er et produkt som er autorisert av eller på noen måte forbundet med Tesla Motors, Inc. COzero International og dets nettsider er ikke tilknyttet eller godkjent av Tesla Motors, Inc. Tesla Model S , Tesla Model X, Tesla Roadster og Tesla Model III er varemerker for Tesla Motors, Inc.

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.